kerststyling-interieuradvies-interieurstyling-interieurstylist-utrecht

Kerststyling in huis, ben jij er al klaar voor?

Donkere dagen breken aan. De Sint gaat weer richting Spanje en overal om je heen zie je al kerstversiering.

interieurstyling-kerststyling-kerstboom-kerst2017-helladuijs-pimpelwit

 

KERSTSTYLING IN HUIS, BEN JIJ ER AL KLAAR VOOR?

Bij ons thuis is de gouden regel….Eerst de Sint weer richting Spanje dan pas komt de kerstboom erin. Zelf vind ik het ook leuk om het nog even uit te stellen. Ik krijg er steeds meer zin in en beetje bij beetje wordt het huis overgenomen door warme huiselijkheid en kerstsfeer.

Eerst de Sint richting Spanje dan pas komt de kerstboom erin

Nu was ik van de week even bij de Ikea en daar kwam ik zó’n schattig boomje tegen, dat ik het toch niet kon laten. Het is ook even een beetje mijn pretje. Wanneer de boom erin komt dan wordt alles weer kleurrijk en wat mijn kinderen betreft gaat het liefst de flikker stand op de lampjes…..Arghhh…Je begrijpt, voor mij als styliste is dit best een dingetje…haha…Maar ja, als je die blije en vrolijke kinderhoofdjes ziet dan vergeet ik dat weer snel. Ze hebben er zo’n pret in en genieten echt van deze tijd. Ze zouden het liefste 10-tallen kaarsen aan doen en de hele dag kerstliedjes op de radio. Daarom nu even mijn eigen kleine voorpretje met een paar hele kleine versierinkjes.

interieurstyling-kerststyling-kerstboom-kerst2017-pimpelwit

 

Boompje van Ikea.

interieurstyling-kerststyling-kerstboom-kerst2017-kersttakken-pimpelwit

 

Een vaas met een paar takken in kerstkleuren. Hier geniet ik nou altijd zo van!

interieurstyling-kerststyling-kerstboom-showhome-kerst2017-pimpelwit
Het is nog even wachten op de Sint. Wij hebben dit weekend al pakjesavond gevierd. Morgen schoolfeest en dan….weer een beetje rust in de tent. Lopen de kids bij jou thuis ook zo rond te stuiteren?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *