Mijn oktobermaand in beeld

Mijn oktobermaand in beeld. Het was een heerlijke maand. Veel woonbeurzen bezocht en inspiratie opgedaan. Het was herfstvakantie, dat betekend fijn tijd met mijn kindjes. Even niet ‘hop, hop opschieten s’morgens maar samen op stap met mijn meisje en lekker tutten in de stad. Was reuze gezellig! Natuurlijk mogen ze dan ook in pyama (en nieuwe schoenen aan;) s’ochtends kinder tv kijken.
Van Eindhoven naar Harmelen, naar Amersfoort, naar Utrecht opzoek naar de mooiste meubelen voor een groot woonproject waar ik momenteel druk mee ben. Het huis is inmiddels opgeleverd en nu gaat het beginnen. Ik maak een ontwerp voor alle kamers. Van vloer tot muur en plafond. Welke deuren komen erin, hoe hoog moeten de plinten, meubels en raambekeding en natuurlijk met veel leuke interieur verrassingen.
Ook thuis is weer het e.e.a veranderd. Ik ben druk in de weer geweest met kwast en verf. Het is heerlijk warm, gezellig en knus geworden. Wat goed past bij de tijd van het jaar. Het hele verfplan kun je hier zien.

De oktobermaand was voor mij vooral een maand van warmte, gezelligheid, inspiratie en familie qualitytime. Woorden zeggen veel maar beelden spraken voor zich. Dit was mijn oktobermaand in beeld.

Blauw/grijze verf is Denim Drift van Fexa en rechtsonder het groen is Early Dew van Flexa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *