interieuradvies-interieurstyling-interieurstylist-utrecht

Droomkeuken, wat is jouw grootste wens?

Mijn droomkeuken? Ík ben voor de zwarte keuken gegaan… Én het bevalt góed!!

Wat is jouw droomkeuken?

 

WAT IS JOUW DROOMKEUKEN?

Op Instagram en Facebook gaf ik je een sneak preview van mijn keuken. Er moest nog e.e.a gedaan worden voordat ik een mooie fotoserie kon gaan maken. En ik was in de veronderstelling dat deze week de puntjes op de i werden gezet. Maarrrr….toen kwam Sinterklaas…en alle knutsels en schoentjes en blije gezichtjes voor Sinterklaas…en zo…en zo… en toen waren die spaarzame vrije momenten tussen gezin en werk woops weg. Arghhh….

Ik ben er zó gelukkig mee!

Maar hij is er niet minder mooi om hoor en ik ben er zó gelukkig mee. Iedere dag kom ik ‘s morgens beneden en loop ik toch een fijne keuken in! Of ‘s avonds, wanneer we na werk en bso met het gezin thuiskomen, dan is het zó fijn om daar de verlichting aan te doen, achter de pannen te schuiven en even me’time te ervaren. Haha en ik ben echt geen keukenprinses. Zou het nu wel bijna worden 😉

Wat is jouw droomkeuken?

 

DE VERBOUWING

Het was nog een heel proces en het werd uiteindelijk een complete verbouwing. Het begon met een muurtje eruit. Toen wilde ik een langer keukenblad. De bovenkastjes zijn weggehaald. Toen moesten er kastjes bij, je moet toch je spullen kwijt. Toen werd de keuken zwart. We hebben dit gewrapped met autowrap. Omdat ik dit huis huur, zit je aan regels en restricties vast. Daarom heb ik gekozen om de keuken te wrappen en niet in zijn geheel te vervangen. Wat een uitvinding!

De verbouwing, het was nog een heel proces

De lampen kwamen binnen. Dat was meteen raak. Ik wist dat ik 3 lampen boven het aanrecht wilde met een luxe uitstraling. Nu nog even een dingetje hoe we dat gaan oplossen met de bedrading. Ik wil niet dat het plafond vol komt met plakstrip om draden in weg te werken. Het idee is nu de draden te vervangen door nieuwe langere. De lampen komen dan aan een haak te hangen. Dat past wel goed in deze sfeer. Nou ja, het was een flink ei zullen we maar zeggen…;)

Wat is jouw droomkeuken?

 

WALLPOWER VAN MURALS WALLPAPER

Op een morgen zaten we aan de ontbijttafel de keuken in te kijken en er miste iets. Het klopte nog niet volledig. Het bleek de witte achterwand. Na enig speurwerk is er toen gekozen voor een wallpower behang van murals wallpaper en dat was the missing link. Alles viel op zijn plek.

Wat een geweldig product zo’n wallpower

Wat een geweldig product zo’n wallpower. Bij de keuze die je maakt kun je precies de maten aangeven die je nodig hebt. Binnen een paar dagen wordt het thuis bezorgt met een werkbeschrijving. Een op maat ontwerp speciaal voor jou en dat saaie muurtje ondergaat een complete makeover.
Met de betonnen vloer, zwarte keuken, stukje houten trap en witte kast werd het heel sfeervol en één geheel.

Wat is jouw droomkeuken?

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN JE OMGEVING

Ik ben nog steeds in de fase dat ik blij verrast om me heen blijf kijken in mijn eigen huis. In een vorige blog, zie hier, heb ik geschreven over je persoonlijke ontwikkeling en wat dat doet voor je omgeving. Ik was altijd van de oude verweerde kasten, gezellige verzamelingen vaasjes, een wand vol met gehaakte schilderijtjes, vele diy projecten die mijn huis persoonlijk maakte. In de loop van de tijd ben ik enorm veranderd. Mijn gezinssituatie is veranderd.

De focus in mijn werk is veranderd

De focus in mijn werk is ook veranderd. Zo werkte ik voorheen voornamelijk voor bekende tijdschriften en nu werk ik voornamelijk voor particulieren en bedrijven. Voor de tijdschriften maakte ik mooie fotoreportages van interieurs met veel sfeer en styling ideëen. Nu luister ik aan tafel, met een lekkere capuccino in de hand, bij de klant thuis naar woonwensen. Ik luister, kijk en registreer en ga dit vertalen in een interieuradvies dat helemaal passend is bij dit gezin of stel of iemand alleen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, achtergrond en wensen en er is niks mooiers om die vertaalslag te kunnen maken naar dat huis waar je thuiskomt, je rust vindt, geborgenheid, vrijheid en plezier.

Wat is jouw droomkeuken?

 

Wat is jouw droomkeuken?
Een doorkijkje naar mijn droomkeuken 😉 tussen de kasten door met mooi detail : de zwarte kraan!

Er zijn nog heel wat puntjes op de i maar ach dat gaat vast goed komen. De sfeer is er en het zou best kunnen dat er toch nog iets gaat veranderen. De kleur op de witte muur bijvoorbeeld…;)

PRODUCTEN

Behang stenen muur Murals Wallpaper
Houten planken HK Living
Fluitketel le Creuset
Zwarte lampen Tom Dixon
Groene lamp boven de tafel Kartell f/ly
Zwarte kraan o.a te vinden hier
Draadstoelen Designstoel4u
Roze bloempot Elho

 

5 antwoorden
  1. Christy
    Christy zegt:

    Mooi hoor! Ik heb net ook zwarte badkamerkranen op de kop getikt voor ons nieuwe huis waar we in januari eindelijk in aan de slag kunnen. Wat me opviel: mochten jullie wel een muurtje slopen in het huurhuis?

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] mei vorig jaar is het interieur in mijn woning aan flinke veranderingen onderhevig. Zie hier en hier.  Er is verbouwd, geschilderd, gesloopt en weer opgebouwd en ik ben best trots op het resultaat. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *