Denim Drift, Flexa Color of 2017

Denim Drift…Wauw! dacht ik toen ik deze kleur voor het eerst zag.
Dit jaar is mijn cocoon behoefte al vroeg in september gestart. Ik kreeg enorme zin om met de kwast door het huis te gaan en het frisse wit te vervangen door een donkerder kleur. Ik wilde warmte en gezelligheid creëren door middel van kleur toe te passen in mijn interieur. Toen Flexa de kleur van het jaar 2017 presenteerde: Denim Drift, wist ik meteen ‘dat wordt hem’!pimpelwit-interieurontwerp-denim-drift-flexa-1

En ik ben er blij mee! Ik heb een compleet ander huis. Dat is wat kleur kan doen!
pimpelwit-interieurontwerp-flexanl-denimdrift-a

Het stappen plan; want wel handig om eerst even te kijken of je ideeën wel kloppen met wat je voor ogen hebt. Flexa heeft daarvoor een hele fijne app ontworpen de Flexa Visualizer en dit werkt fantastisch. Je kunt bij beeld 1 meteen goed zien wat het effect zal gaan zijn. Ideaal! Dus..ik aan de slag. Het enige wat je eigenlijk moet doen is alles goed afplakken met scheurtape en rollen maar. Na het verven trek je voorzichtig de tape weer van de muur. En daar is je resultaat! Ik raakte zo enthousiast tijdens het verven dat ik nog een muurtje extra heb geverfd, de pot verf ging tot op de bodem leeg 😉

pimpelwit-interieurontwerp-flexanl-denimdrift-8

Ook de deur heb ik gelakt in Denim Drift.

pimpelwit-interieurontwerp-denim-drift-flexa-1a

Zie je hoe mooi de kleur werkt? Met zwart wordt hij stoerder en met de bessentakjes weer wat vrouwelijker. Het is maar net hoe je de accessoires en styling toe past.

pimpelwit-interieurontwerp-flexanl-denimdrift-4

Dit is zo’n fijne plek geworden. Helemaal wat ik graag wilde. Sfeer en warm en knus. Een heerlijk plek om in weg te kruipen op een winterse avond.

pimpelwit-interieurontwerp-denim-drift-flexa-1c

Het gevoel van warm en knus wordt extra versterkt doordat ik met een vlak op de lange wand een hoek heb gecreëerd.

pimpelwit-interieurontwerp-denim-drift-flexa-1b

Het verschil van voor en na…En dat in 2,5 uur tijd! Een compleet nieuw huis. Het is echt zó heerlijk om hier thuis te komen, genieten!

Interieurtip : Heb jij ook zin in een verandering in huis? Dan is een muur verven een snellere en makkelijker oplossing dan een heel nieuw interieur aan te schaffen. Kleur doet zoveel met je interieur. Kijk ook eens met de Flexa Visualizer app wat een mooie kleur in jouw huis zou zijn. Een paar uurtjes werk om te verven en een heel fijn resultaat als cadeau. Én met het voorjaar weer zin in een andere kleur?…Zo gepiept!

Fotografie en styling : Marieke van Proosdij
Deze blog kwam tot stand i.s.m Flexa

7 antwoorden
 1. Cindy
  Cindy zegt:

  Mooi hoe je die muur hebt doorgetrokken en die deur heb meegeschilderd. Brengt mij echt op ideeën. Ik begin die kleur blauw steeds leuker te vinden. Al is blauw niet echt mijn favoriete kleur. Maar het ziet er enorm sfeervol uit.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] al meerdere kleuren gehad. De laatste was wel een topper met de kleur DenimDrift van Flexa zie hier. Maar wat ik al jaren wilde…die spuitlaag eraf. Dat was wel de grootste wens van de make-over […]

 2. […] denim drift doorlopend om de hoek vvia bo bedre […]

 3. […] denim drift doorlopend om de hoek vvia bo bedre […]

 4. […] warm, gezellig en knus geworden. Wat goed past bij de tijd van het jaar. Het hele verfplan kun je hier […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *