over de top met behang (4)

beeld 1


koninginnedag koninginnedag koninginnedagkoninginnedag

het hele jaar kijk ik al uit naar deze dag! … ongestoord struinen over de straat en allemaal spulletje kijken en aanraken en oppakken en onderhandelen… dit jaar ga ik er echt voor. neem zelfs een koffer op wieltjes mee…ja ik ben al helemaal voorbereid en startklaar. morgen vroeg gaat de wekken om 06.00 uur….echt waar! ik heb al een lijstje voorbereid wat ik graag zou willen…haha…ik kan je nu al vertellen dat wanneer ik morgenmiddag thuis kom ik niets van dit lijstje in mijn koffer heb maar allemaal dingen die ik natuurlijk helemaal niet nodig heb…maar zooo leuk! ik heb al dagen voorpret, heb al twee maanden geleden thuis de mededeling gedaan op welk tijdstip de wekker gaat…hij keek een beetje zuur maar was al vrij snel overstag. ik vind het zo leuk om dat samen met mijn vriend te doen, gelukkig denkt hij er hetzelfde over.

beeld 2

styling tip: en ook een ‘doe tip’, laat deze kans niet voorbij gaan! dit is het uitgelezen moment om voor een prikkie de meest leuke accessoires voor in je huis te verzamelen. alles is te vinden, van glaswerk tot leuke tafeltjes en schaaltjes en spiegels en lampen en ga zo maar door. de rommelmarkt ligt voor de deur. het behang in beeld 1 heb ik ook op een markt gevonden en deze illustratie op gezeefdrukt. in beeld 2 heb ik van het vintage behang een eigen dessin gemaakt en met een sjabloon de illustratie erop gestempeld, leuk idee voor op een kinderkamer.
veel plezier morgen!

fotografie beeld 1: john dummer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *