Fris wit in mijn interieur

Fris wit in mijn interieur
Vorige week vertelde ik al dat op 2 januari bij mij de knop omgaat en alle feestelijke kerstversiering de deur uitgaat. Ik heb ter inspiratie een paar lichte interieurs laten zien waar wit en licht hout de boventoon voeren. Deze week geef ik je een inkijkje in mijn interieur. Je ziet het, lekker fris en wit. Op de eettafel heb ik een verzameling planten neergezet die een compleet andere sfeer geven dan alle kerstboompjes en takken en lichtjes. Ook de kandelaars zijn gereduceerd tot één exemplaar. Wanneer de dag nu aanbreekt is er weer veel licht en ruimtelijkheid in huis.

Fris wit in mijn interieur

Op deze foto afgedrukt op IXXI, zie je een detail van mijn vakantieplek aan de kust. Het doet ons weer verlangen naar 1 april wanneer we er weer heen kunnen met het gezin.

Fris wit in mijn interieur

Verse bloemen in frisse kleuren daar word ik zo blij van!

Fris wit in mijn interieur

Het blijft natuurlijk nog wel even winter, dus die schapenvelletjes laat ik gezellig liggen. Kleur blauw op de muur is Denim Drift van Flexa

Fris wit in mijn interieur

Op dit plekje heb ik in ‘de boom’ nog wat versieringen laten hangen. Dat is toch wel gezellig nog en ook best tijdloos wanneer je niet teveel kleur gebruikt.

Fris wit in mijn interieur

Op de slaapkamer mag de rudolf van ijzerdraad blijven als mooi object aan de muur. Oepss…hier nog een puntje te zien van een mini kerstboom naast het bed 😉

Stylingtip: Met stylen in huis moet je er altijd op letten dat je niet overal je spullen neer gaat zetten. Hang één mooi exemplaar neer of kies voor een verzameling van een aantal dezelfde objecten. Zo creeër je stijlvolle hoekjes zonder het hele interieur vol te hangen. Het is ook leuk om af en toe eens te veranderen. Met kleine aanpassingen blijft je interieur verrassend en in beweging.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *