weekend tip: open ateliers De Pijp

Het was een zeer drukke week. Ik heb soms het gevoel dat ik mijn nieuwe intrek heb genomen op de woonbeurs…. Ik ben daar dagelijks aanwezig op het inspiratie plein om interieur advies te geven aan de vele bezoekers. Erg leuk. Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet die, na een paar tips voor hun nieuwe interieur, met een blij gezicht weer weggingen. Dit weekend de laatste 2 dagen Woonbeurs in de Rai.

Weekend tip: Na de vele interieur uitstapjes van de laatste tijd is deze keer de weekend tip een atelier route. In Amsterdam Oud Zuid doen kunstenaars en galeries hun deuren open voor het grote publiek. Onder de naam Open Ateliers De Pijp presenteert Oud Zuid een interessante route langs vele leuke plekken. Ook altijd leuk om vrij toegang te hebben in de huizen.
Veel plezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *