verrassende combinatie (1)

De stoel van Ikea…iedere keer word ik weer verrast door het assortiment van Ikea. Heb je de P.S collectie al gezien? Wauw, echt verrassend mooie en betaalbare “design”.
Deze week ben ik drie keer naar Ikea geweest om spullen te shoppen voor een productie. Samen met vriendin Brechtje, waren we op pad voor een shopping pagina voor bij een binnenkijken reportage in de Viva. Een van mijn favoriete onderdelen in een woonblad. Ik vind het altijd heerlijk om overal naar binnen te kijken en sta soms, tot grote ergernis van mijn vriend, op het genante af met mijn neus tegen een raam van iemands huis naar binnen te gluren…Dus wanneer er weer een woonblad op mijn mat valt zijn de eerste pagina’s die ik open sla de binnenkijkers, kan ik heerlijk op mijn gemak met een kopje thee in de hand ongestoord gluren… Ik kan daar vaak hele leuke ideeen opdoen voor mijn eigen interieur of voor een van mijn producties. Aan het eind van het artikel is een shopping pagina met tips en informatie waar je wat kunt kopen in de desbetreffende woonstijl. Erg handig.

Styling tip: Leuk om af en toe iets geks te doen met je meubels waardoor er een verrassende combinatie ontstaat. Je ziet in het voorbeeld de Ikea stoel. Leuk idee om de zitting te bekleden met een andere print. In dit voorbeeld hebben we gekozen om een afbeelding van Vermeer als kussenhoes te gebruiken. Hiervoor hebben we een ingelijst, gehaakt ‘schilderij’ uit de lijst gehaald en dit gebruikt als stof voor het kussen. Gehaakt schilderijtje komt van de rommelmarkt.

Fotografie: John Dummer

2 antwoorden
  1. Irene Schouten
    Irene Schouten zegt:

    Hee Marieke,<br /><br />die stoelen heb ik dus in mijn huisje staan. Ik wilde eigenlijk ook iets anders als bekleding van het kussen, is dat niet grappig! <br />Ik houd ook erg van de binnenkijkers in bladen, ik begrijp precies wat je bedoelt.<br /><br />Liefs Irene

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *