textiele wenskaart (1)

Deze kaart heb ik als rouwkaart ontworpen voor een vriendin, rekening houdend met haar lievelingskleur oranje. Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden en vind ik het fijner om iets te maken en zo te laten zien dat ik met mijn gedachte bij deze persoon ben.

Deze kaart is gemaakt van textiel en gewatteerd. Formaat 13-18 cm. Het is mogelijk om hem te versturen met een postzegel van 44 cent. Om tekst mee te sturen speld ik er een kaartje op waar je iets op kunt schrijven. Door het lustje bovenaan kun je het ook ophangen als een schilderijtje. Het geheel stop ik in een plastic doorschijnend zakje, waardoor de kaart zichtbaar is en als cadeautje bij de post zit. Voor informatie mail naar info@pimpelwit.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *