tafeltje dekje (3)

Een paar dagen geleden fietste ik rond in Haarlem met collega-vriendin, Yvonne. De zon scheen, het was een heerlijke dag. We waren op zoek naar leuke spullen die we konden gebruiken voor een productie die we die week op de agenda hadden staan. Altijd weer een feestje om in de leukste winkels spullen te mogen uitzoeken die we dan een paar dagen mogen lenen ter aankleding van een styling productie. Zo kwamen we op onze route langs de Botermarkt, waar op dat moment een antiekmarktje plaats vond. Er hing zo’n gezellige sfeer dat wij, altijd gek op mooie oude spulletjes, natuurlijk even een rondje langs de kraampjes hebben gemaakt. Met het oog op de aankomende paasdagen heb ik me laten verleiden en heb de blauw met witte bordjes gekocht. Ik was er zo blij mee dat ik ze eerst ter decoratie in de woonkamer heb gezet om er iedere keer weer even van te genieten…ja ja ik weet het..haha… je moet het maar zo zien de een heeft een tik met schoenen en ik heb het met kopjes en servies….
Styling tip: De servet is in de twee voorbeelden het uitgangspunt. Om het meer persoonlijk te maken heb ik een servet van damast geborduurd met een bloem. Het bestek heb ik met het servet ingepakt. Een linnen touwtje, in de kleur van de geborduurde bloem, houdt het geheel samen als een servet ring. Je ziet dat een ondergrond en het gebruik van verschillend servies een heel andere uitstraling geeft. De zwartwit geblokte ondergrond is tafelzeil, zie tafelzeil.com en de groene ondergrond is een metertje katoen van de markt. Altijd leuk om wat verschillende stofjes in je kast te hebben om af en toe eens af te wisselen.

1 antwoord
  1. Anonymous
    Anonymous zegt:

    Wat een leuk idee, ook leuk om te zien hoe dat staat met 2 stijlen. Ik ga zeker ook mijn servetten borduren<br />groeten carolien

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *