Speelhuisje van karton

Een speelhuisje van karton. Vele uren plezier! Benodigdheden 2 flinke dozen van hetzelfde formaat en sterke tape.
PUBLICATIE : OUDERS VAN NU NR 2 – 2014
FOTOGRAFIE : RENE GONKEL
PRODUCTIE, ZELFMAKERS EN STYLING : MARIEKE VAN PROOSDIJ
MODELLETJE : LUUK

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ook zo’n knutselklus waar ik zelf zo blij van wordt. Ik vind het wel lichtelijk lastig dat er iemand bij is die ook wil helpen en de washi-tape dan net scheef plakt óf net die kleur gebruikt die ik lelijk vind. Maarja, loslaten en doorgaan. Er staat hier nog een mega plaat karton in de schuur dus ik heb geen excuus meer, dit huis moet er binnenkort gaan komen. Geen karton in huis? Rij even langs de supermarkt en je hebt zo een voorraadje ingeslagen. Ik vond dit leuke idee trouwens op de site van Pimpelwit Styling. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *