room with a view

Met de goede voornemens, dromen en wensen vers in mijn geheugen kwam ik deze beelden tegen. Wauw! Een van de redenen dat we in 2010 verhuisd zijn van Amsterdam naar een dorp in het groene hart is toch wel dat ik enorm de lucht miste. We woonden 1-hoog midden in Oud Zuid, alles om de hoek, maar met een uitzicht van 6-hoog voor ons. Wel met bomen en vogels gelukkig. Alleen de pech was dat vanaf begin oktober de zon niet meer boven het gebouw uitkwam. Dit duurde tot ongeveer in april. Dat vond ik zo vervelend dat we meteen de houten vloeren zijn gaan wit verfen.

Voor mij is een wijds uitzicht zo rustgevend.  Een hutje aan het water lijkt me dan ook zo heerlijk.  (1 van de wensen voor dit jaar) Lekker onderuit, glaasje wijn erbij en een beetje mijmeren.

Wist je dat juist in die ‘even niks doen’ tijd de beste ideeen ontstaan?

Beeld via: DESIRETOINSPIRE
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *