Dè stylingtips voor een trendy caravan

Pimp je stacaravan deel 1

Hoe pimp je je stacaravan helemaal jouw stijl?
Toen ik 6 jaar geleden mijn eerste kindje kreeg en de vakantie periode eraan kwam, dacht ik: hoe ga je nu je vakantie doorbrengen en waar? We hebben huisjes gehuurd, een stacaravan, hebben nog gedacht aan glamping stijl in Frankrijk. Maar het bleef gedoe en niet te vergeten een hele volksverhuizing met zo’n kleintje, want oh jee wat hebben die een hoop nodig… Toen mijn tweede kindje geboren werd had ik inmiddels een nieuwe hobby. Avond aan avond met de laptop op schoot fantaseren over vakantie huisjes en ik googelde me een slag in het rond. Maar dat bleek toch wat lastiger dan ik had gedacht. Ten eerste, vakantie huisjes leuke stijl was voor onze portomonee toen niet haalbaar en ten tweede waar wil je dan dat huisje…?

Op een dag zat ik op facebook toen een collega styliste haar stacaravan te koop aanbood! Die is voor mij dacht ik, even de partner zover krijgen en de deal was rond. Hoe leuk die er al van binnen uitzag, ik wilde natuurlijk wel graag mijn eigen sfeer erin brengen, dus aan de slag. We hebben heel wat afgeverfd en getimmerd en geklust. Buiten en binnen. Want het was een stacaravan en een toercaravan en wij als niet klussers en niet echte campeerders hadden echt geen idee. Maar door maar gewoon aan de slag te gaan is er een ‘kampement’ ontstaan met 6 ruime slaapplekken met heerlijke bedden, een veranda en een heel fijne comfortabele living.pimpelwit interieurontwerp caravan.8

Het kampement Pippi Langkous stijl en in de zomer helemaal in het groen verdwenen.pimpelwit interieurontwerp caravan.5

De living met keuken en eettafel.pimpelwit interieurontwerp caravan.6

Een van de slaapkamers, knus met een heerlijk bed.

Volgende week laat ik wat meer details zien en geef ik tips hoe jij ook je caravan of vakantiehuisje leuk kan ‘pimpen’.

Fotografie : Jantien de Bood
Styling : Brechtje Troost en Marieke van Proosdij

3 antwoorden
 1. Ingrid Cordes
  Ingrid Cordes zegt:

  Wat een goed idee! En wat ziet het er leuk uit.
  Ik volg je al een tijdje via Instagram en Facebook. En krijg altijd veel inspiratie door de mooie foto’s.

  Misschien vindt je het leuk eens in onze shop te kijken.
  Een aantal items van Xtrawaard heeft al eens in de VTwonen gestaan!

  Bedankt!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *