De palletbank op ShowHome

De palletbank op ShowHome! Jeey, sinds januari ben ik blogger voor ShowHome, wist je dat al? Hier schrijf ik wekelijks een wooninspiratie blog. Zoals bijvoorbeeld deze!
pimpelwit showhome palletbank 1

Ik had al eens verteld dat ik regelmatig mijn interieur verander en al een tijdje liep ik rond met het idee om de kussens van mijn palletbank te herstofferen. De blauwe kussens in combinatie met de blauw met witte plaid gaf een wat oosters tintje en ik wilde meer rust in huis. Ik heb gekozen voor verschillende grijstinten, waardoor je meer dieptewerking krijgt.

Het is ook wel door mijn hoofd gegaan om afscheid te nemen van de palletbank, maar ik ben nog geen bank tegen gekomen die zo lekker zit!

pimpelwit showhome palletbank.2

Het leuke van een palletbank is dat je verschillende hoekjes kunt creëren. In combinatie met een pallet op wielen als bijzettafel vormt dit een mooi geheel.

pimpelwit showhome palletbank.3

Onder de bank verschillende opbergmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een stapel tijdschriften.

pimpelwit showhome palletbank.4

De styling in huis is belangrijk voor een fijne sfeer in je woning. Denk eens aan een mooie tak in een vaas. Ook de keuze van de verlichting speelt een rol in de uitstraling en stijl van de woning. Een bijzondere lamp als eyecatcher naast de bank maakt een interieur af.

 

Fotografie en styling : Marieke van Proosdij

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *