Moederdag een mooie traditie

Moederdag is van jongs af aan een mooie traditie bij ons thuis. Bij het krieken van de dag gingen mijn vader en ik de weilanden in om daar een enorm veldboeket te plukken. Thuis mocht ik de tafel dekken en mijn vader bakte de croissants en kookte de eitjes. Nu ik zelf moeder ben schiet mijn eigen moeder er nog weleens bij in. Daarom dit jaar wat vervroegd aan de slag. Tijdens het knutselen met de kindjes raakte ik ook helemaal geïnspireerd om lekker mee te doen en dit is het resultaat. Wat je allemaal niet met een melkfles kan doen!

moederdag pimpelwit styling blog.3.
moederdag pimpelwit styling blog.2.

moederdag pimpelwit styling blog.1.w e r k b e s c h r i j v i n g : Spoel de melkfles goed uit. Zoek een paar mooie kleuren wol uit. Ik heb een hele bak met verschillende kleuren in mijn diy/knutsel kast liggen. Maar je kunt ook even op de markt kijken of bij de Wibra. In het midden van deze plastic fles zit een verloop wat ideaal is om daar de wol te wikkelen. Het blijft dan mooi op zijn plek zitten en glijdt niet van de fles. Ik heb ook het label eraf gehaald daardoor bleef een plakkerig laagje achter, ook handig! Wikkel de wol om de fles. Het uiteinde van de ene draad heb ik met het begin van de volgende draad geknoopt. Dit laat ik duidelijk zichtbaar als leuk extra diy detail. Met stempels van de kids heb ik het kaartje gestempeld. Heb je deze niet op voorraad kun je ook zelf een kaartje knippen. Fijne moederdag!

Beeld en diy : Marieke van Proosdij (pimpelwit)

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *