libelle zomerweek, volop styling inspiratie!

De libelle zomerweek, wat een event! Ik hou enorm van (rommel)markten en evenementen, vooral in de aanloop tot. Er is vaak een enorm goede sfeer van gedreven mensen. Weken lang werken ze bijna de klok rond om zoiets groots weer van de grond te krijgen. in het voortraject wordt er, na veel brainstorm sessies, een moodboard gemaakt die sfeer bepalend is hoe het er allemaal uit gaat zien. Aan de hand hiervan ontwikkelen stylisten het kleurenplan en de aankleding.

(het terrein nog in aanbouw vanuit de vip tent gezien)

Na in november te hebben meegewerkt aan de margriet winterfair was ik nu ook gevraagd voor de libelle zomerweek. Samen met drie andere meiden hebben we hard meegewerkt aan de styling van de vip tent. Dat was een behoorlijke klus zoals je op de afbeeldingen ziet. Eindeloos lintjes knopen…maar wat een spectaculair resultaat!
(eline en otje aan het werk met de lintjes)

Tot mijn grote verrassing kwam ik frank visser tegen van bureau ijm. Mijn grote held op styling gebied. Hij was gevraagd om een mooi plan te maken voor de hoofdtent. Ik was zeer onder de indruk. Dit is echt mijn grote voorbeeld. Ik kan hier zo gelukkig van worden, ja echt geraakt zelfs. Wanneer ik door de woonbladen blader en helemaal uitgelaten een productie bekijk is het veelal van zijn hanDd. e meest prachtige, sfeerische beelden en kleur composities om je vingers bij af te likken.

Voor dit event heeft hij ook weer alles uit de kast gehaald. Kijk nou deze krukjes…daar heb je toch geen worden voor?? Ik was opslag verliefd!
En dit bankje dan…zucht…die details, die kleuren, die sticksels van die bloem… Ik heb natuurlijk nog veel meer foto’s maar dat wilde ik je maar niet aandoen… Kijk eens op de site of wanneer je deze week nog naar de libelle zomerweek gaat, loop even langs bij de hoofdtent. Neem de tijd, want hoe langer je kijkt hoe meer prachtige, kleine subtiele details je zult ontdekken.

(klik op de beelden om te vergroten)

1 antwoord
  1. Christel
    Christel zegt:

    Ze zijn inderdaad super, vooral omdat er humor in zit. Tenminste, zo va tik het op… En nog bloemen ook, toch nog wat ik wilde 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *