Kerststyling inspiratie : kleine reliquien

Ik verzamel van alles aan decoratieve spullen. Ik heb bijvoorbeeld niet 1 maar wel 20 dienbladen en ga zo maar door. Ik heb een goed excuus voor het thuisfront als styliste, je weet maar nooit wanneer je het kan gebruiken…:) Zo ook met de heilige beeldjes en herten hoofdjes. Ik had geluk dat mijn collega en voorbeeld Yvonne Bakker van de blog vrijdagvrij een whole sale hield. Ik reed met een wagen vol met fantastische spullen, zo blij als een kind naar huis en ze kwamen goed van pas in deze kerstproductie!

PUBLICATIE : BUITENLEVEN NR 8- 2013
FOTOGRAFIE : HENK TREUR
PRODUCTIE EN STYLING : MARIEKE VAN PROOSDIJ
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *