Pimpelwit-interieurontwerp-kerst-styling-stolp

Kerst styling inspiratie (3)

Vandaag deel 3 van de special : kerst styling inspiratie.
Nog een paar dagen en dan zitten we met z’n allen met de kaarsen aan en een huis vol vrienden en familie. Of misschien vier jij het dit jaar lekker rustig met elkaar? Van kinds af aan is kerstavond voor mij altijd iets bijzonders geweest. Een magisch gevoel, warm en gezellig. Dit heb ik van thuis uit meegekregen en mijn kinderen krijgen het weer van mij mee. Dit jaar vier ik met mijn kindjes kerstavond samen met mijn vriend en zijn kindjes. Dubbel bijzonder dus. En ik ga er helemaal voor. Met het huis vol kaarslicht, kerstmuziek, allemaal mooie kleren aan en lekker eten ( lees de leeftijd is van 4 tot 8 ..:)) en natuurlijk pakjes onder de boom voor eerste kerstdag. Vier slaperige kindjes in pyama en croissants in de oven. Natuurlijk is de kersttafel styling ook een speciaal onderdeel. Of je nu met veel of in een kleine setting het kerstmaal eet. Met jonge of volwassen mensen, iedereen vindt het leuk als de tafel er mooi uitziet.

Je kunt enorm uitpakken, maar simpel kan ook heel sfeervol zijn.

Een tak in een glazen vaas met ornamenten van ceramiek en kant is een subtiele decoratie voor de kersttafel.

Van te voren denk je vaak al even na over wie je naast wie aan de tafel zal plaatsen. Dit kun je met een naamkaartje doen. Ik heb deze wijnglazen versierd met een takje en een mooi kaartje waar je een naam of een persoonlijke boodschap op kunt schrijven.

Een stolp met heilige figuurtjes past wel goed bij de kerstsfeer.

Je hebt in de laatste drie kerst styling inspiratie blogs veel styling en zelfmaak ideeën voorbij zien komen. Misschien heb je ook gezien dat het huis niet van onder tot boven versierd is.
Kerststyling tip : Centreer ook je kerst decoraties. Zoek een paar plekken uit waar je iets moois kunt maken met kerst decoraties. Zo blijft het bijzonder met een wauw effect. Je ziet dat, ondanks dat er bij mij veel kleur in huis is, ik het wel nog rustig heb kunnen houden. Dat is echt het geheim van keuzes maken en hoekjes creeën.

Volgende week maandag krijg je nog één blog met feestelijke decoraties voor oudejaarsavond.

Ik wens je alvast gezellige kerstdagen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *