je mooiste servies (2)

Altijd weer opzoek naar een andere manier van presentatie van mijn leukste kopjes. Niet het meest voor de hand liggend om je kopjes aan een kapstok te hangen, maar daardoor extra opvallend en een beetje vervreemdend effect!

Styling tip: Kijk of je thuis nog ergens een leuk kapstokje hebt. De kapstok in het voorbeeld heb ik bij Kitch Kitchen vandaan. Het lichtgevende koord van de markt. Let wel op dat je de kopjes stevig vastknoopt. Ik heb er in de kleur van het koord nog plastic bloemen aan toegevoegd, waardoor het echt een stilleven is geworden. Leuk om de kopjes ook een beetje te laten verspringen in hoogte en hoe je ze ophangt. Ik heb bij deze kopjes gekeken naar wat ik graag wilde laten zien. Dat kan natuurlijk per kopje verschillen maar ik wilde bij deze serie de nadruk leggen op de bloemenbedrukking op het porcelein en de verschillende vormen die de kopjes hebben.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *