inspiratie opdoen (2)

Sorry er was een storing op blogger maar gelukkig is het weer opgelost. Vandaag een beetje later dan je gewend bent. Fijne dag!

Soms moet ik me wel eens zoeken waar ik deze keer mij door zal laten inspireren om weer iets moois te creeeren… Een tekst te schrijven… Een styling productie te bedenken… Een nieuwe serie kussens te ontwikkelen…Maar dan blader ik door mijn digitale foto archief en kom van alles tegen waar ik wel weer iets inspirerends in zie. Voor bijvoorbeeld een behang idee voor een interieur advies.
Stoffen en kleuren die in mijn hoofd een nieuw leven krijgen in de vorm van een kussen serie. Of prints die inspireren voor het maken van applicaten voor op een boekje.
Inspiratie tip: Leg je eigen beeldarchief aan. Zo kun je je ten alle tijden opladen met beeldmateriaal dat voor jou inspirerend werkt. Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera functie op zijn mobiele telefoon wat het allemaal een stuk makkelijker maakt.

Morgen is er weer een nieuwe creative friend. Ik ben benieuwd waar die zijn inspiratie vandaan haald.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *