het is lente!

Aan alle kanten voelbaar, er hangt iets in de lucht. Het is lente! Wat heerlijk, op naar de zomer, maar eerst gaan nog alle knopjes in de bloei en de bloesem voluit bloeien. Ik kijk iedere dag met grote verwachting uit het raam naar de binnentuin van het complex waar ik woon. Komen de knopjes al uit? Dit weekend heb ik een wandeling gemaakt over de markt, waar de aardbeien al lonkend naar je liggen te kijken en kramen vol met bloemen, in de meest mooie kleuren, naar je schitteren. Ik hou van kleur, dat brengt mij vrolijkheid en een gezelligheid en het is iedere keer weer een feestje om bloemen uit te zoeken voor de aankomende week. Dat komt bij mij altijd vrij nauw en ik sta dan ook vaak een half uur te dubben voor de bloemenkraam.

Styling tip: Trakteer jezelf op een wandeling over de markt en een kopje koffie op een zonnig terras, op weg naar de bloemenkraam. Zoek een paar verschillende ‘kleine’ bosjes bloemen uit. Neem al je vaasjes van glas uit de kast en verdeel de bloemen over de vaasjes. Ik heb in het voorbeeld gekozen om de vaasjes op een groot dienblad te zetten, maar je kan ze natuurlijk ook los op de tafel zetten. Ik heb hier gekozen voor rode Gerbra, de knal oranje Zuiderwind lelie en paarse Violieren. Een fantastisch, frisse, vrolijke kleurencombinatie waar je een week lang met verrukking naar kunt kijken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *