Happy New Year!

pimpelwit 2015

Yeah het is 2015! De start van een nieuw jaar voelt voor mij altijd zo magisch. Het liefst meteen op 1 januari letterlijk de bezem erdoor en in dit geval stormde we bijna het strand af, heerlijk!

2014 was een jaar van uitersten en stond in het teken van verdriet en tegenslagen in huiselijke kring…De scheiding met de vader van mijn kinderen, het diepe gemis van mijn kindjes, ziekte van ouders. Het kon allemaal niet op. Ik was er bijna aan onderdoor maar toen kwamen de hulptroepen uit mijn omgeving. Wat fijn te voelen dat er een safety net is, want jeetje wat voel je je eenzaam als je veilige wereldje uit elkaar valt. Onbeschrijfelijk wat een lief woord of een warme knuffel dan voor je kan betekenen. Het was een mooi uiteinde met mijn heerlijke kindjes bij vrienden en een fijn begin samen van het nieuwe jaar!

Bijzonder te ervaren dat verdriet onlosmakelijk verbonden is met geluk en kracht om weer verder te gaan. Want ondanks alles kreeg ik een enorm power gevoel om me vol op mijn werk te storten. De eerste helft van dit jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd als sketch up, kleurenadviseur en het vak omgevingspsychology aan de UvA om me verder te ontwikkelen als styliste. Dat gaf zo’n kick om te doen! Het was letterlijk de knop om en ik stapte in die andere magische wereld. Mijn werkterrein ben ik gaan verbreden. Ik geef nu parttime les als vakdocent bij de Interieuracademie en Academie Artemis.

Naast de vele styling werkzaamheden als photostyling, evenementen styling en diy projecten voor verschillende tijdschriften en bedrijven ben ik nu ook in te huren als interieur styliste voor particulieren en bedrijven en geef interieur advies voor woning en bedrijfsruimten. Dit is echt een gouden greep en zo passend! Ik heb er enorm veel plezier in om samen met mijn klant tot een mooi ontwerp te komen waar ze zich helemaal goed in voelen. En niet te vergeten er kwam ook een nieuwe site  voor Pimpelwit en ik heb mijn auto laten bestickeren met mijn bedrijfsgegevens! 😉

Het was hard werken om het hoofd boven water te houden. Ik ben er nog niet maar kijk wel vol verwachting en met een frisse blik het nieuwe jaar in. Ik ben er klaar voor!

16 antwoorden
 1. Lucie Beck
  Lucie Beck zegt:

  Hoi Marieke,
  Wow, wat mooi opgeschreven en wat krachtig. Knap hoor, wat een doorzettingsvermogen en super om te lezen dat je zo veel power hebt met je werk. Ga zo door! Liefs Lucie

  Beantwoorden
 2. Robine
  Robine zegt:

  Zal niet makkelijk zijn..! Veel sterkte en liefs toegewenst, zowel privé als zakelijk! Hele toffe cursussen die je hebt gevolgd, hoop in 2015 de mooie resultaten op IG voorbij te zien komen!
  Groetjes Robine

  Beantwoorden
 3. Janneke
  Janneke zegt:

  Hoi Marieke,
  Langs deze weg wil ik jou en je kinderen een prachtig 2015 wensen.
  Ik heb je na ons Zacht avontuur niet veel meer gesproken.
  Je hebt duidelijk een heftig jaar achter de rug, verdrietig maar ook inspirerend om te lezen dat je er zo krachtig uit bent gekomen.
  Met veel plezier volg ik de foto’s die je plaatst met mooie hoekjes e.d.
  Het allerbeste!
  Lieve groet, Janneke

  Beantwoorden
 4. Suzanne
  Suzanne zegt:

  Jeetje Marieke, wat een heftig jaar. En wat super knap dat je er uiteindelijk zo strijdbaar en positief uitkomt. Ik wens je het allerbeste voor 2015 samen met je kindjes.

  Liefs Suus

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *