DDW “10 kids

Afgelopen week, ik moet beschamend bekennen, heb ik mijn 1ste keer Dutch Design Week in Eindhoven ervaren. Bij aankomst was ik al om, wauw wat een plek. Het deed me denken aan de rauwheid van het NSDM terrein in Amsterdam. De oude Philips fabriek is in beslag genomen door allerlei moois op het gebied van interieur en design. Te zien en te beleven tussen de verlaten machinerie, in kelders en expo hallen. Bij aankomst moest ik eerst even ‘landen’ met een lekkere koffie verkeerd en werd meteen verrast door de activiteiten voor de kids. Vooral de raamdecoratie slingers van allerlei materialen vond ik zeer inspirerend. 
Geen idee of de kindjes dit nou zelf hebben gemaakt, maar ik vond het zo’n leuk idee voor een kinderfeestje. Die bewaar ik in mijn leuke-dingen-met-kinderen-doen map.
Doe het zelf tip: Leuk voor kinderfeestjes deze zelfmaak-slingers. Verzamel allerlei spulletjes zoals; lintjes, kaarten, kralen, limonade bekers, kartonnen taartbordjes, vrolijk gekleurde papiertjes, een dikke naald met draad en rijgen maar. Ook leuk idee voor de feestdagen in de vorm van kerstslinger decoratie.

FOTOGRAFIE: PIMPELWIT

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *