creatief met wol

Een van de voordelen van de stad verruilen voor een dorp, dacht ik in mijn onschuld, is dat je zeeen van tijd hebt voor persoonlijke groei. Nieuwe bronnen aanboren, mijn horizon verbreden. Bijvoorbeeld, na jaren van koken op 2 electrische pitjes zou ik nu toch echt mijn kookkunsten gaan ontwikkelen in die enorme keuken. Wekelijkse diner parties organiseren… en doordeweeks ‘s avonds op de bank lekker ouderwets gezellig creatief bezig gaan met breinaalden en wol
Na bijna een jaar verhuisd te zijn, naar een dorp, bracht ik een bezoek aan de woonbeurs en het vt wonen huis. Fantastisch, wat een kleuren en warme sfeer en wat schetste mijn verbazing…mijn fantasie was werkelijkheid geworden. Uitgewerkt door de stylisten van de vt wonen. Dit was nu precies wat ik voor ogen had. Een kast vol met wol waar ik de leukste beddenspreien en woonaccessoires van ging breien…
Die kast met wol is er, ook een hele berg breinaalden, ik heb alleen nog niet de tijd gehad er iets mee te doen…Goede voornemens, dat wel.
Stylingtip: In de winter, met deze donkere dagen ontstaan er andere behoeften voor de aankleding van je huis. Je hebt vaak meer zin in warme kleuren. Die kun je laten terugkomen in accessoires. Je kunt bijvoorbeeld dekens op de bank leggen met kussens in verschillende dessins en materialen, zoals wol en gehaakte stoffen. Hierdoor wordt het ook warmer en lekker knus. Vergeet niet je slaapkamer. Niets is zo fijn in de winter om in zo’n gezellig, warm bed te kruipen.
BEELD: PIMPELWIT, WOONBEURS ’10, VT WONEN HUIS 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *