Met de beschikbare kennis en kunde van Marieke durfde ik te beginnen aan de complete renovatie van een huis uit 1910. Marieke heeft inzicht gegeven in de basiskeuzes en wist daarbij goed uit te leggen wat de consequenties waren voor bijvoorbeeld de toekomstige inrichting, voor de lichtinval en het ruimtelijke gevoel van de kamers. Zelf zat ik vooral aan de praktische kanten te denken, maar Marieke is in staat om het hele plaatje voor zich te zien. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik de goede keuzes heb kunnen maken.

De verbouwing was een enorme klus, waarbij onder andere een dakopbouw is gerealiseerd, trappen zijn verplaatst en plafonds zijn verhoogd. Marieke heeft ook de projectbegeleiding op zich genomen en heeft me daarmee veel kunnen ‘ontzorgen’. Het huis heeft uiteindelijk de verbluffende metamorfose gehad als die je bij woonprogramma’s op televisie ziet. Ik heb nu het huis dat ik altijd al wilde en voel me er sinds de eerste dag thuis. Ik ben erg tevreden over de betrokkenheid en kundigheid van Marieke en kan deze van harte aanbevelen.

Marieke heeft ons fantastisch geholpen met de styling van onze woonkamer. Ze heeft er een prettige, sfeervolle en multifunctionele ruimte van weten te maken. En dat was nogal een uitdaging! Zonder haar hulp was het nooit zo mooi geworden. We kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.

Met vol vertrouwen heb ik de interieur plannen voor mijn nieuwe huis volledig in de handen van Marieke gelegd. Ze kwam snel met verrassende ideeën en heeft een mooi ontwerp gemaakt waar ik me goed in kon vinden. Met drukte van alledag is het heel fijn om dit soort zaken uit handen te geven. Marieke ontzorgt en zorgt voor een mooi resultaat!

Met het kopen van een nieuwbouwwoning komt er zoveel op je af. Hoe fijn is het dan dat je zelf niet hoeft na te denken over de styling, dat doet Marieke voor je! En met de shopping list die je van haar krijgt, kun je via internet kijken waar het product het meest voordelig is. Zo verdien je de investering ook nog een beetje terug. Het is gemakkelijk en scheelt zoveel tijd. Marieke heeft ons echt ontzorgt. Ik zou het iedereen gunnen.
Bedankt Marieke